Filosofie

Het selecteren van de (diverse) partijen in de Werkensfeer onderscheidt zich van reguliere aanbestedingen. Het betreft hier veelal een complex proces waarbij diverse disciplines zijn betrokken die uiteindelijk, gezamenlijk een product realiseren.
Dit in tegenstelling tot het aanbesteden van een enkelvoudig, gereed product of een enkelvoudige dienst. Dit totale proces kan op veel manieren worden doorlopen en ook op diverse momenten worden beëindigd of gevarieerd in aantal selecties. Kennis van de markt en de hierin spelende processen is hierbij een voordeel. Uit ervaring kent Bela Consult deze processen.
Dat dit positief wordt ervaren, blijkt met grote regelmaat uit de ontvangen tevredenheidsverklaringen, uit één hiervan het volgend citaat:

…… Als Opdrachtgever, Erasmus Universiteit Rotterdam, zijn wij zeer tevreden over de wijze waarop u de aanbestedingen heeft begeleid en ons van advies heeft gediend. Wij hebben uw persoonlijke betrokkenheid, accuratesse, flexibiliteit en kennis van de markt zeer gewaardeerd. Wij danken u voor de prettige samenwerking. …………..

Voor de Erasmus Universiteit in Rotterdam zijn diverse Europese aanbestedingen uitgevoerd voor de selectie van de Architect, adviseur Installaties en de Uitvoerende partijen.