Bela Consult

Bela Consult is in 2003 door Jaap Beck opgericht.
Na een start als bouwmanagementadviesbureau bleek vrij snel dat de vraag naar gerichte en materiedeskundige aanbestedingsactiviteiten snel groeide. Reden genoeg voor Jaap om hier optimaal op in te spelen en zich te specialiseren in het (Europees) aanbesteden van Werken en aanverwante Diensten en Leveringen.
Inmiddels zijn door Bela Consult veel selectieprocedures begeleid voor talloze werken. Zowel voor de uitvoerende werkzaamheden (op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud) als voor op Werken gerichte adviesdiensten (architecten, installatieadviseurs, bouwmanagers, toezichthouders etc.).

Uit de vele tevredenheidsverklaringen blijkt veelvuldig dat de kennis van Bela Consult op het gebied van aanbesteden, gecombineerd met kennis van de markt en ervaring met de daarin spelende processen en eigen-aardigheden zeer gewaardeerd worden.
Overigens blijft het meedenken in het procesmatig deel van de bouwkundige planvorming zeker een activiteit die graag vervuld wordt door Bela Consult.